Kérlek olvasd el figyelmesen a www.felsoegyszazalek.hu/aszf oldalon található részletes információkat a belső garanciával kapcsolatban.

Hatályos 2019.01.01-től visszavonásig

Én Dr. Ábrahám Zoltán kijelentem, hogy a legjobb képességeim szerint, a lehető legjobb tréninget fogom neked elkészíteni.

Ezért 100% pénzvisszafizetési garanciát, ha nem lennél elégedett, visszakapod az árát.

Szeretném, ha azt éreznéd, hogy mindent megtettem annak érdekében, hogy segítsem az előre haladásodat.

Ha bármilyen esetben úgy érzed, hogy nem vagy maradéktalanul elégedett a tréning minőségével, kérlek jelezd az hello@felsoegyszazalek.hu e-mail címen a vásárlás utáni 365 napon belül. 

Ha a tréninget részletfizetéssel vásároltad, de még nem fizetted ki teljesen, addig nem él az egy éves megelégedettségi garancia. Ez csak az után jár, ha valaki a tréning árát teljesen kifizette.

Első körben meg szeretném válaszolni az esetlegesen felmerülő kérdéseket, vagy orvosolni a problémát. ( Ha teljesen elzárkózol attól, hogy orvosoljam a problémádat – csak követelőzöl, és visszaélsz a jóindulatommal – akkor sajnos nem fogod tudni a garanciát érvényesíteni).

Ha az orvoslás ellenére is ragaszkodsz a pénzed visszatérítéséhez, 1 napon belül visszautalásra kerül a teljes kifizetett összeg.

Fontos: a garancia a tréningek minőségének biztosítására van, így ha minőségbeli fenntartásaid vannak, csak abban az esetben tudjuk visszatéríteni a pénzedet.

Bármennyire is szeretnék mindenki számára eredményeket garantálni, ez jelentős mértékben rajtad múlik, ha nem teszed oda magad, nem foglalkozol a tréninggel, sajnos az eredmények sem fognak jönni.

Csodát ne várj a trainingtől, ha nem teszed bele az energiát a tanulásba és tesztelésbe!

Mi az, amire egyáltalán nem tudok garanciát vállalni?
Ha olyan ötlettel jössz hozzám, ami alapjában nem kivitelezhető. Ha olyan vállalkozást üzemeltetsz, ami ciklikus/ nem bizonyított azon a téren, hogy Facebook hirdetéssel értékesíthető a termék.

Szóval nem tudom 100%-ig garantálni a sikeredet, legrosszabb eset, ha saját magadnál csak tesztelni tudtad azoknak a használatot amit tanítok, akkor másnak is kivitelezőként el tudod készíteni majd a hirdetéseket. (És ott fogod tudni kamatoztatni a tudásodat). Vagy elindítasz egy másik vállalkozást amiben szintén tudod a megszerzett tudást használni.

 

Mik azok az okok amiket nem tudok elfogadni, a garanciád érvényesítésénél? (példaszerű felsorolás)

Ha a tréning struktúrájával nem vagy elégedett – Mivel amikor megvásároltad a tréninget, teljesen egyértelmű volt, hogy milyen leosztásban lesznek az anyagok (heti/napi leosztásban), ezért utólag ezzel kapcsolatban nem tudom a kifogásodat elfogadni. Ez szintén igaz minden olyan információra, amit elmondtam a tréning előtti webináron, és a tréning értékesítői oldalán kiemeltem. Hiszen ezeket a dolgokat előre ismerted, így erre kérlek ne hivatkozz.

Ha a tréningben valamilyen bagatell hibát találsz. Sajnos ha az ember dolgozik, hibázik (természetesen, ha jelzed a hibát, én amint tudom kijavítom – és köszi, ha szólsz érte, pozitív kritikának veszem). Így azért, mert elgépelési hiba van a tréningen belül, nem tudom elfogadni garanciális oknak.

Ha nem vettél részt rendszeresen a tréning webinárjain, nem kérdeztél a Facebook csoportban/e-mailben, és egy idő után hirtelen megkeresel azzal (annak ellenére, hogy én számos alkalmat biztosítottam a közös munkára – és te nem vettél részt rajta), hogy a garanciális érdekeidet érvényesítsd. Mivel a vásárlásod ellenére, te nem használtad ki a tréning adta lehetőségeket (de én biztosítottam számodra) – viszont ennek ellenére te nem éltél vele – így nem tudom visszaadni a tréning árát. 

“Más tréningen ezt meg azt láttam, plusz ingyenes anyagokban ez meg az van” – Ezek a kijelentések nem csökkentik a tréningemnek az értékét, amit vérrel verejtékkel raktam össze hónapok alatt több éves tapasztalatomból, hogy a legnagyobb segítséget nyújtsam neked. + Frissítések sora után, mivel minden lehetőséget biztosítok azokat a témákat illetően, amit a tréning feldolgoz – nem tudom érvként elfogadni, ha megtalálható 1-1 téma ingyenes anyagban, vagy más tréningben is.  Ebben az esetben sem tudom visszaadni a pénzedet, mert te is belátod, ha pl: veszel egy szakácskönyvet a boltban, majd utána látsz egy ingyenes YouTube videót arról, hogyan kell csirkepaprikást főzni, így nem jár vissza a könyv ára (hiszen ingyen meg tudom nézni YouTubeon) – ez nem érv.

► Hirtelen a semmiből előtűnve írsz nekem egy hosszú levelet arról, hogy élnél a garanciával, mert hogy „minden rossz ami a tréningen belül van, mert x meg y guru azt mondja hogy…, vagy hogy ez, vagy az a módszer nem jó…” (pláne hogy a tréning értékesítő oldalán pontosan ismertetve lett a tréning leírásában, hogy mit kapsz a tréningen belül) . Szeretném kihangsúlyozni, hogy a garancia kitalálásánál az elsődleges szempont, ami vezérelt az volt, hogy minden kérdésed, amivel a tréning foglalkozik meg legyen válaszolva, és te segítséget kapjál benne. Ha több oldalas levelekkel bombázol, és nem a tréning közben jelzed, hogy valamivel nem vagy elégedett/ segítségre szorulsz, akkor az ilyen levelekre sajnos az tud lenni a válaszom, hogy nem tudsz élni a garanciával, hiszen te a részedről nem tettél meg mindent annak érdekében, hogy haladni tudjunk a vállalkozásoddal kapcsolatban. Ha bármi problémád van a tréningen belül, kérlek azonnal jelezd, és ne gyűjtögesd össze, hanem egyből írj a zárt Facebook csoportomban, hogy segíteni tudjak neked, hiszen azért csatlakoztál be te is, hogy haladni tudjál a vállalkozásoddal.