Általános szerződési feltételek

Hatályos: 2019.01.01-től visszavonásig

A megrendelt terméket a következő módokon fizetheti ki:

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a www.felsoegyszazalek.hu weboldalunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A weboldal működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeken rendelkezésedre állunk!

A felsoegyszazalek.hu üzemeltetője:

EU COMMERCIUM KFT

Székhely: 1082 Budapest, Harminckettesek tere 6. A. 6. 6.

Cég képviselője: Dr. Ábrahám Zoltán

Adószám: 25763962242

Elérhetőség: hello@felsoegyszazalek.hu

Szerződés nyelve: magyar

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A www.felsoegyszazalek.hu weboldal online oktatóanyagokat forgalmaz, üzleti tréningek szervezésével és személyes tanácsadással foglalkozik. A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek.

A megjelenített termékek kizárólag a weboldal online megrendelő űrlapjain keresztül rendelhetők meg. A tréningek hozzáférése online biztosított, így extra szállítási költséggel nem kell számolni.

Áraink bruttó árak, az áfát tartalmazzák.

A kínált termékek és szolgáltatások az alábbiak szerint kategorizálhatók:

 • Elektronikus könyvek
 • Oktatócsomagok
 • Online videótréningek
 • Tréningek
 • Tanácsadási programok

Rendelési információk, megrendelések feldolgozása

A vásárlás a felsoegyszazalek.hu weboldalon a megrendelő űrlap kitöltésével lehetséges.

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 9 és 16 óra között. A megrendelésről rendszerünk automatikus e-mailben visszaigazolást küld, amely tartalmazza a hozzáférés adatait. Általános teljesítési határidő, utánvételes és bankkártyás fizetés esetén a megrendelés leadásától számított 2 munkanapon belül, banki átutalás illetve bankszámlára történő befizetés esetén a pénz beérkeztét követő 3 munkanapon belül.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

Rendelés menete:

 1. Megrendelési űrlapon töltse ki adatait!
 2. Felhasználói fiók létrehozásához adatok kitöltése (ha még nincsen)
 3. Fizetési mód kiválasztása
 4. A “Rendelés feladása” gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével.
 5. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap.

Az emailben történő vissza igazolás kézbesítésének hiányát okozhatja a rosszul megadott e-mail cím,vagy az e-mail fiókhoz tartozó tárhely telítettsége. Az e-mail-ben történő visszaigazolás automatikusan megtörténik a megrendelés rögzítését követően.

A megrendelt termék/házhoz szállítás díjának fizetésének módja

 • bankkártyás fizetéssel (Barionnal) további tájékoztató a Barionos fizetéssel kapcsolatban
 • stripe (bankkártyás fizetéssel) a részletfizetésre és az automatikus bankkártyás fizetéses levonásra való tájékoztatót a pénztár oldal alján található  bepipálható checkboxban tudomásul vétellel történik.
 • átutalással

Az számlát a vásárlás után e-mailben küldjük ki a Billingo rendszerén keresztül. Minden esetben elektronikus számla kerül kiállításra.

Az elektronikus számla vásárló részéről megadadott adatok helyességéért és hitelességéért a vásárlót terheli a felelősség.

A számlázás és számla e-mailben történő kiküldése elektronikus úton automatikusan történik az eladó részéről a rendelés napján a vásárlótól megadott adatok alapján, így amennyiben a számla kiállításától számított 5 munkanapon belül jelzi a vásárló, hogy pontosítani/módosítani/javítani/helyesbíteni szeretne a számlán esetleg új számlára lenne szüksége, azt a hello@felsoegyszazalek.hu-ra küldött e-maillel tudja jelezni. Amennyiben a vásárló vásárlástól számított 5 munkanapon belül nem jelzi, hogy a számlája helyesbítést/pótlást/javítást igényel, 5 munkanapon túl a vásárló részéről az eladó részére a megrendeléskor megadott vagy elküldött adatokat veszi alapul az eladó fél.

Részletfizetéses megrendeléssel kapcsolatos információk

A tréningek/oktatóanyagok árának egyszerűbb finanszírozása érdekében az felsoegyszazalek.hu több termékét részletfizetéssel is meg lehet vásárolni.

A részletfizetéses vásárlás esetén a megrendelő a teljes ár kifizetésére vállal kötelezettséget a megadott részletekben, nemfizetés esetén a teljes hátralék rendezéséig felfüggesztésre kerül a fiókja (a hátralék rendezésére a hóforduló letelte után 3 munkanap áll rendelkezésre), utána végleg zároljuk a fiókját, és a tréninget egy összegben kell megvásárolnia a vásárlónak, amennyiben folytatni szeretné azt.

Ha több tréning megtekintéséhez van jogosultsága, akkor a vásárló teljes fiókja a tartozás rendezéséig felfüggesztésre kerül (tehát ha a vásárló kifizetett már egy teljes tréninget, és arra vásárol egy másikat, akkor a 3 napos határidő után a fiókját nem töröljük, hanem a tartozás rendezéséig szüneteltetjük a fiókjához történő hozzáférését). Vásárló tartozás kiegyenlítése után helyreállítjuk a hozzáférését a megvásárolt tréningjeihez. 

Méltányolható esetben eltekintünk a zárolástól és a fiók felfüggesztésétől, így ha a vásárlónak hátraléka keletkezne, haladéktalanul írjon levelet nekünk a hello@felsoegyszazalek.hu e-mail címünkre, hogy felvehessük vele a kapcsolatot és egyeztessünk a következő részlet kifizetéséről.

A termék megvásárlásakor külön checkboxot talál, ahol jelzi azt, hogy tudomásul veszi, hogy a vásárlás napjától számított valamennyi hónapig (amíg a tréning teljes vételárát ki nem fizeti) a levonás havi rendszerességgel megtörténik a kiválasztott fizetési módon keresztül, amennyiben a részletfizetés befizetése határidőre nem teljesül átadjuk a tartozást végrehajtásra.

Foglaló és tréning előjelentkezés:

Tréning megvásárlása előtt lehetőség nyíilk foglalót fizetni, amennyiben a vásárló komoly szándékát szeretné kifejezni a tréningen való részvételen. Ennek kifizetése után biztosítunk egy helyet az adott képzésen. Vásárláskor, a tréning termékoldalán jól megjelelölt határidőig kell a tréning teljes összegét, vagy a megjelölt részlet díját befizetni. Ha a tréning vételárának díja a megjelölt határidőig nem érkezik be banki átutalással vagy bankkártyás fizetéssel, akkor a foglaló és a képzésre lefoglalt hely is elvész, a vásárló nem jogosult annak visszatérítésére. A foglaló egyben előleg is az adott képzésre, tehát az előre megfizetett foglaló összege lejön a képzés végösszegéből. A foglaló nem jogosít fel a képzésen való részvételen, amennyiben a tréning vételára nem lett adott határidőig megfizetve.

Elállás joga

Vásárló a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § m) pontja szerint, ezen kormányrendeletben meghatározott elállási jogát nem gyakorolhatja abban az alábbi esetben: 

Ha a terméket/ szolgáltatást nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében vásárolta meg (pl: online tréning, e-book, egyéb szellemi tartalom), ha ezen vállalkozás az Ön kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést. Ezen teljesítés a vásárlással egyidejűleg ráutaló magatartással teljesül, mivel a szolgáltatáshoz való hozzáférés lehetősége egyből teljesül a vásárló részére egyből a befizetés után.

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (11.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék (fizikai, kiszállított termék) kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Az oktatóanyagra érvényes 365 napos garancia akkor érvényesíthető, ha a tréning teljes vételára ki lett fizetve, és a 100% Garancia oldalon (lásd: https://felsoegyszazalek.hu/garancia) a 365 napos pénz visszafizetési garancia a termék minőségével kapcsolatos kifogásolása esetén, egyeztetés után kérhető vissza a fenti linken ismertetett egyeztetés után.

Vásárláskor az Általános Szerződési Feltételek elfogadásakor a 100% Garancia oldalon található kitételek is ráutaló magatartással elfogadásra kerülnek a vásárló részéről.

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén e-mailben a hello@felsoegyszazalek.hu.

Szerzői jogvédelem

Az oldalon található ingyenes és fizetéssel elérhető információkat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján a szerzői jog védi.

A szerzőt megillető jogok a következőek:

a) a többszörözés (Szjt. 18-19. §),
b) a terjesztés (Szjt. 23. §),
c) a nyilvános előadás (Szjt. 24-25. §),
d) a nyilvánossághoz közvetítés sugárzással vagy másként (Szjt. 26-27. §),
e) a sugárzott műnek az eredetihez képest más szervezet közbeiktatásával a nyilvánossághoz történő továbbközvetítése (Szjt. 28. §),
f) az átdolgozás (Szjt. 29. §),
g) a kiállítás (Szjt. 69. §).

A szerzői joggal való bármilyen visszaélés, a vásárlás feltételeinek nem megfelelő jogszerűtlen felhasználása esetén, vagy erre utaló magatartás/utalás/fenyegetés esetén a megvásárolt információkhoz való hozzáférés a jogorvoslatig határozatlan időre felfüggesztésre kerül.

Adatkezelés

A weboldal használata során a www.felsoegyszazalek.hu részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az a www.felsoegyszazalek.hu alvállalkozója. (Pl.: a megrendelést kezelő szoftver/számlázóprogram készítője). A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb).

Ezen adatokat www.felsoegyszazalek.hu kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat www.felsoegyszazalek.hu a megrendelés teljesítéséhez használja fel.

Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat www.felsoegyszazalek.hu bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén.

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az hello@felsoegyszazalek.hu e-mail címen.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (11.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A www.felsoegyszazalek.hu weboldal oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja www.felsoegyszazalek.hu általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

Hírlevél igénylés

A www.felsoegyszazalek.hu több aloldalán igényelhető hírlevél. A feliratkozási űrlapokon a látogató megadhatja e-mail címét, nevét. A letöltés gombra klikkelve elfogadja, hogy az üzemeltető hírlevelet küldjön a részére. A hírlevél feliratkozás a felhasználó által bármikor törölhető, bármelyik üzemeltetőtől kapott e-mail alján. A weboldal működtetője törekszik olyan automata rendszer alkalmazására, amely lehetővé teszi, hogy a törlés iránti igény egyetlen gombnyomással automatikusan megvalósuljon.

Kapcsolat, Jogorvoslat

Az üzemeltető adatait teljes körűen megtalálja ezen az oldalon. Ha a látogató úgy érzi, hogy az adatkezelő megsértette személyes adatai védelméhez való jogát, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény szerint járhat el.

EU COMMERCIUM KFT 1082, Budapest Harminckettesek tere 6. A. 6.6.

Ügyfélszolgálat: hello@felsoegyszazalek.hu

Adatvédelemi nyilatkozat

Jelen Adatvédelmi Tájékoztató összefoglalja a www.felsoegyszazalek.hu kezelője által folytatott adatkezelési elveket és annak gyakorlatát.
A megrendelő/felhasználó az adatok elküldésével kijelenti, hogy azok a valóságnak megfelelnek.

1. Adatkezelő

Az adatok kezelője a EU COMMERCIUM KFT (székhely/postázási cím: 1082 Budapest, Harminckettesek tere 6. A. ép. 6. em. 6. )
Elérhetőség: hello@felsoegyszazalek.hu

 

2. A kezelt adatok és érintettek köre

A webshop látogatása során anonim módon a látogató session ID-t kap, amellyel a Google Analytics a személyes adatoktól függetlenül, statisztikai céllal rögzíti a látogatás kezdő- illetve befejező időpontját, illetve a látogatott oldalakat. Erről az minden új látogató az első oldalletöltés alkalmával tájékoztatásban, valamint az Adatvédelmi Nyilatkozathoz hozzáférésben részesül.
A webshop-ra történő regisztrációhoz, illetve a megrendelés során a számlázási és szállítási feladatok elvégzéséhez az adatkezelő a következő adatokat kezeli:
Név, e-mail cím, telefonszám, lakcím
A webshop használatához megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.
A felhasználó által megadott adatok pontatlanságáért, vagy valótlanságáért az adatkezelő felelősséget nem vállal.

3. Az adatkezelés célja

Az adatkezelés célja a webshop felhasználói által leadott megrendelések teljesítése, a számla kiállítása és a felhasználóval való kapcsolattartás a kiszállítás sikerességének biztosítására. Ezen felül az adatkezelés további célja a vevői megelégedettség mérése és az e-mail hírlevélre feliratkozók számára személyes ajánlatok küldése. Leiratkozni az unsubscribe gomb megnyomásával tud az e-mailben. A Google Analytics által használt anonim session ID-k és cookiek felhasználásának célja statisztikai jellegű. A felhasználó a regisztráció során önként hozzájárul, hogy a 2. pontban említett típusú adatokat az adatkezelő felhasználja. Az adatkezelő a megadott adatokat bizalmasan kezeli.

 

4 Az adatkezelés időtartama

A Google Analytics által létrehozott cookiek időtartama 30 napra szól, a session ID-k a webshop elhagyásakor automatikusan törlődnek.
A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt az hello@felsoegyszazalek.hu e-mail címen lehet bejelenteni.

 

5. Az adatfeldolgozók köre

A felhasználói adatokhoz csak az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá, harmadik félnek nem adhatóak ki.
Kivételt képez, hogy az adatokat kizárólag a felhasználó által leadott megrendelés teljesítése céljából.
Az adatkezelő a fent említett eseteken kívül egyedül törvényi kötelességből továbbítja a felhasználók adatait az igénylő hatóságnak, amennyiben az megfelelő jogalappal rendelkezik.

 

6. Az adatkezelés jogalapja és a felhasználó jogai

Az adatkezelés a felhasználó jóváhagyásának jogalapjával történik.
A felhasználó az adatkezelő által kezelt adatokról, és annak módjáról az hello@felsoegyszazalek.hu e-mail címen további tájékoztatást kérhet.
A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt az hello@felsoegyszazalek.hu e-mail címen lehet bejelenteni.

 

7. A webshopot üzemeltető partner és technológia

hello@felsoegyszazalek.huwebshop a
Webonic Kft
Szerverein működik, amelyről az adatok biztonsága érdekében biztonsági mentések készülnek.

 

8. Vásárlás megkötése egyéb tájékoztatás
Szerződés elektronikus úton történő megkötéséhez a terméket bal kattintással a kosárba kell tenni. Ezután a pénztárnál a szállítási feltételeket megadni és megfelelő adatokat kitölteni, majd a rendelést jóváhagyni. A szerződés létrejöttét visszaigazoló e-mail és a számla igazolja, melyet vásárlás után e-mailben kap meg a vásárló. Adatbeviteli hibák javítására írjon e-mailt az hello@felsoegyszazalek.hu e-mail címre. A weboldalon feltüntetett árak minden esetben bruttó egységárat jelölnek.

 

9. Jogorvoslati lehetőség és hatályos törvények

Amennyiben a felhasználó úgy érzi, hogy az EU COMMERCIUM KFT a személyes adatokat nem az itt megjelöltek szerint vagy a hatályos törvénynek megfelelően kezeli, jogait az adatvédelmi biztosnál vagy polgári bíróságon érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.
A adatvédelemmel kapcsolatos kötelezettségekről az alábbi törvényekben tájékozódhat a felhasználó:
A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény
Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény

 

A megrendelt terméket a következő módokon fizetheti ki:

 

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a www.felsoegyszazalek.hu weboldalunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A weboldal működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeken rendelkezésedre állunk!